Rondó Kft - Szakértelem az ESD védelemben

ESD munkahely – munkaállomás

Az elektrosztatikus kisülésre érzékeny elektronikai alkatrészekkel való munkavégzés speciális igényeket támaszt a munkakörnyezettel kapcsolatban. Az ESD védett munkahelyekhez megfelelő bútorzat, felület borítások, földelő eszközök és személyi védőfelszerelések szükségesek.

Cégünk által gyártott egyedi asztalok révén a legkülönfélébb iparág specifikus konstrukciók kialakítására, tetszőleges ESD munkahelyek kialakítására nyílik lehetőség. A kiváló minőségű, nagy kopásállóságú, disszipatív felületű asztal- és polclapok garantálják az ESD előírásoknak való megfelelőséget is. Az ergonomikus és praktikus kialakítás és a masszív vázszerkezet tartós használhatóságot eredményez. A sokoldalú felhasználhatóság érdekében a moduláris ESD védett asztalok, ESD munkaállomások számos speciális kiegészítővel és konzollal bővíthetők ki.

egyedi ESD védett asztalAz elektronikai laborokban, gyártósoroknál, szerelő állomásokon az elektrosztatikus kisülés veszélyének elkerüléséhez a munkaasztalok mellett elengedhetetlen az ülőhelyek ESD védelme is. Továbbá az EPA területen használt szerszámoknak, csomagoló anyagoknak és tároló eszközöknek is eleget kell tenniük az ESD szabványokban rögzített kritériumoknak.

Termékkínálatunkban megtalálja az ESD munkahely kialakításához elengedhetetlen eszközöket, felszereléseket.

Talán ezek még érdekesek lehetnek Ön számára!