Rondó Kft - Szakértelem az ESD védelemben

Görgők, anyagmozgatás

A korszerű anyagmozgatás, áruszállítás megköveteli az optimális görgők használatát. A szállító kocsik, gurulós polcok, valamint a különféle szállítópályák eltérő igényéhez tervezve kínálunk megoldásokat.

Görgőink megfelelnek az elektronikai és félvezető iparban kiemelt fontosságú ESD előírásoknak. Alkalmazásukkal elkerülhetőek az anyagmozgatás során az érzékeny alkatrészeket veszélyeztető elektrosztatikus kisülések. Legyen szó kézi kocsiról akár szállítószalagról az általunk forgalmazott vezetőképes, vagy disszipatív görgőkkel megelőzheti a sztatikus feltöltődést.

Az elektrosztatikus komponens mellett a különböző típusú görgők fontos jellemzői a teherbírás, a gördülési tulajdonság és a kialakítás. A kocsik, guruló polcok esetében a tökéletes irányíthatóság érdekében a görgők kiválasztásánál figyelembe kell venni a padló tulajdonságait is. A megfelelő futófelület biztosíthatja az optimális megoldást, a jó manőverezhetőséget. Az igényeknek megfelelően választható bolygó-, vagy fix típusú, illetve fékes, vagy fék nélküli görgő, akár nyommentes kivitelben is.

A görgősoros szállítópályák az ESD dobozokban, ládákban tárolt alkatrészek mozgatását könnyítik meg. A fixen telepített szabadon futó szállító sorokon kívül közkedvelt megoldás a gurulós mobil kialakítás.

Talán ezek még érdekesek lehetnek Ön számára!