Rondó Kft - Szakértelem az ESD védelemben

Kontúrmaró és vágógép

Új, világszínvonalú CNC berendezéssel bővült cégünk gyártói üzletága. A korszerű maró- és vágógép beszerzésével még szélesebb körű szolgáltatással tudjuk kielégíteni ügyfeleink igényeit.

A legkülönfélébb anyagok gyors és precíz megmunkálásával vevőink megelégedésére olyan egyedi és kis szériás gyártásokat is el tudunk végezni, ami eddig csupán költséges módszerekkel volt lehetséges. A rendkívül könnyű, alumínium vázra szerelt nagy teljesítményű marófejjel az alumíniumtól a PVC-ig különféle alapanyag megmunkálható. A meghajtó egység figyelemre méltó, +/- 0.05 mm ismétlési pontosságú. Ezzel nem csak precíz marásokra, de gravírozásra is képes.

Az integrált nagy erejű vákuum asztal révén az egyes munkadarabok lefogatása és cseréje másodpercek alatt lehetővé válik. Megmunkálási technikák is jól kombinálhatóak a kompakt fej segítségével, amelyben a vágó és maró eszközök pillanatok alatt kicserélhetőek egymással.

Az új CNC marógéppel lehetővé vált az ügyfeleink által igényelt egyedi ESD termékek előállításához szükséges alapanyagok (technikai hab, műszaki műanyag) megmunkálása.

A speciális kialakítású termékek gyártását anyag megmunkálásban gyakorlott szakembereink és CAD-CAM tervezésben járatos mérnökeink végzik.

Várjuk megrendelését egyedi ESD termékek gyártására.

Talán ezek még érdekesek lehetnek Ön számára!