Rondó Kft - Szakértelem az ESD védelemben

Simco-Ion Model 5832 – Helytakarékos de hatékony asztali ionizátor

A Simco-Ion 5832-es modellű ventilátora megbízható, gyors statikus töltéskontrollt biztosít a munkaterületek és kis terek számára, lehetővé téve az optimális elektrosztatikus töltéskezelést, amely minimalizálja a költségeket és maximalizálja az ESD-érzékeny területek védelmét.

Az 5832 külső érzékelővel működhet, hogy az ionkibocsátás megváltoztatásával és a környezet változásaihoz való alkalmazkodással pontos egyensúlyt tartson fenn (jobb, mint ±1V). Az opcionális távoli érzékelővel vagy Novx visszajelzéssel/vezérléssel az 5832-es modell pontosan kiegyensúlyozott és irányított ionizált levegőt szállít a kívánt céltárgynak anélkül, hogy értékes helyet foglalna el a környezetben. Az emitterpontok nagyobb koncentrációja és a magas páratartalmú alkalmazásokhoz alkalmas belső áramkörök teszik az 5832-es modellt optimális választássá a minőségi ESD-védelmet igénylő környezetek számára.-érzékeny területek védelmét.

±3V vagy jobb egyensúly (±1V a Novx Inside vagy Novx System változatokkal). Az ISO 14644-1 4. osztályú tisztasági besorolás szerint Többféle lehetőség az érzékelőbemenetre, az FMS-csatlakozásra, a riasztásokra és a menedzsmentvezérlésre. Auto-Clean rendszer

Talán ezek még érdekesek lehetnek Ön számára!