Rondó Kft - Szakértelem az ESD védelemben

InnoElectro kiállítás 2024

Cégünk részt vett a 2024-es InnoElectro kiállításon, ami a budapesti BOK csarnokban került megrendezésre. A kiállítás minden szempontból izgalmas ígérkezett, hiszen a rengeteg kiállító mellett 3 napon keresztül zajló eseményen szakmai előadások is folytak változatos témákban.

Cégünk számos termékkel készült a kiállítás napjaira, köztük saját fejlesztésű Dinamikus Térerősségmérő, bemutatásra került a beléptetőrendszerünk, illetve a látogatók megtekinthették ESD védelemhez kapcsolódó termékeinket, és a SIMCO professzionális ionizátorait.

A három nap során a legtöbb érdeklődés DMF iránt érkezett, ami nem is meglepő, hiszen a piacon ez egy egyedülálló fejlesztés. A DFM megoldást jelent elektrosztatikus feltöltődések és gócpontok kiszűrésére, ez által csökkenthető az ESD hibákból eredő selejtszám.

Tavalyi év óta fejlesztett, saját ESD Koordinátori szoftverünk is debütált, amely megkönnyíti az ESD koordinátorok mindennapos feladatok elvégzését, valamint segít a munkaszervezésben és az adminisztrációban. A belső értesítési rendszernek köszönhetően az ESD védelmi hibák is könnyedén feltárhatóak.

Ezeken kívül a beléptetőrendszert sokan kipróbálták, illetve nagy népszerűségnek örvendett a munkaállomásunk , ahol a látogatók kézbe foghatták a különböző ESD termékeinket.

A kiállítás sikeresen zárult, számos új partnerrel, és megrendeléssel gazdagodott a Rondó Kft.

Talán ezek még érdekesek lehetnek Ön számára!