Rondó Kft - Szakértelem az ESD védelemben

ESD asztal

esd asztal

Moduláris felépítésű ESD asztalainkat az elektrosztatikus kisülések elleni védelmet igénylő munkahelyek kialakítására terveztük. 

A termelési – és raktár területek, javítóhelyek, laborok számára gyártott munkaállomások lehetővé teszik az érzékeny elektronikai alkatrészek biztonságos kezelését. Az asztallapok disszipatív szürke laminált felülettel, vagy gumis borítással vannak ellátva, amely megfelel az ESD védett területekre vonatkozó szigorú előírásoknak is. Az ESD asztal munkalapjainak kemény, fokozott kopásállóságú laminált felülete és az ESD gumiborítás is ellenáll a forrasztásnak, melegítésnek, vegyszereknek.

 

Az állítható talpakkal szerelt ESD védett asztalainkat az általános felhasználói igényeknek megfelelő méretekben készítjük, és a standard alaptípusokon kívül egyedi méretekben is rendelhetőek.

A piaci igényeknek megfelelve akár íves asztallapú, speciális kimarásokkal rendelkező asztalokat gyártunk. A széleskörű felhasználhatóság biztosítására különféle felépítményekkel, kiegészítőkkel (világítás, tartók, sínek), polcokkal, vagy akár szekrénnyel ellátott munkahelyeket elkészítését is vállaljuk.

A 40×40-es profilú alumínium váz lehetővé teszi az egyedi kialakítást és stabil, nagy teherbírású szerkezet megvalósítását.

Talán ezek még érdekesek lehetnek Ön számára!