Rondó Kft - Szerszám szaküzlet

AMILYEN ROBUSZTUS, OLYAN PRECÍZ

Mérőműszereink megalkotásakor a szakemberek kitartásából merítettünk ihletet: robusztus Bosch professzionális mérőműszerek.

ÜTÉSÁLLÓSÁG

Az építkezésekre jellemző szélsőséges körülmények nem jelentenek problémát a mérőműszerek számára,
mivel azok annyira robusztusak, hogy sértetlenül vészelik át a leeséseket és az egyenetlen utakon való szállítást.
Így teljes egészében a munkádra összpontosíthatsz. Ezzel rengeteg idegeskedést, ráadásul időt és pénzt is megtakarítasz.

„Olyan eszközre van szükségem, ami nyugodtan leeshet, és mégis működőképes marad.” Lukas, épületasztalos

VÍZ ÉS POR ELLENI VÉDELEM

Mérőműszereink védettek a felfröccsenő vízzel és a porral szemben, tehát bármilyen időjárás esetén használhatók bel- és kültéren egyaránt. Így akár nedves és szennyezett kesztyűben is használhatod szerszámainkat, majd problémamentesen megtisztíthatod azokat. Ezzel időt és javítási költségeket takaríthatsz meg.

„Nem igazodhatunk mindig az időjáráshoz. Mérőműszereinknek ellen kell állniuk a víznek, a pornak és a szennyeződéseknek is.” Thomas, tájépítész

LENYŰGÖZŐ PONTOSSÁG

Mérőműszereink nemcsak rendkívül robusztusak, de abszolút precízek is. Ezt egyrészt nagy teljesítményű szenzorainkkal biztosítjuk, másrészt az összes mérőműszerünk egy teszten megy keresztül a gyártási folyamat végén, ahol a helyes működést vizsgáljuk. Így robusztus és precíz mérőműszereinkkel készen állsz a lehető legpontosabb munkavégzéshez.

„Mérőműszereinknek ki kell bírniuk egyet s mást, de ennek ellenére pontos eredményeket kell nyújtaniuk!” Christian, szárazépítő

Talán ezek még érdekesek lehetnek Ön számára!