Rondó Kft - Szerszám szaküzlet

Aktualitások

Mi a detektálás, és miért fontos? – Bosch tudástár

A detektálás segít fenntartani a biztonságot fal fúrásakor. Ezzel a tanulási oldallal szeretnénk bevezetni téged a detektálás átfogó témakörébe. Ismertetjük a faltípusokat és a detektálható anyagokat, illetve megmutatjuk, mit kell figyelembe venned bizonyos anyagok detektálásakor.

Mit jelent a szintezés? – Bosch tudástár

A szintezést több annál, mint odaszorítani egy vízmértéket a falhoz, hogy ellenőrizzük, megfelelően lógattuk-e fel a képet. Ebben az online dokumentumban szeretnénk általánosságban bemutatni a szintezést, hogy mikor van rá szükség, és hogy mi rejlik mögötte. Bemutatunk használati eseteket és olyan eszközöket, amelyek segíthetnek a szintezésben.

Csatlakoztunk a 19. Villanyszerelő Konferenciához

Idén első alkalommal csatlakoztunk a kiállítókhoz és vettünk részt az EMOSZ által megrendezett 19. Villanyszerelő Konferencián. A rendezvény szervezői a szakmai program keretében idén is érdekes és nem kevésbé érdemes témákkal szolgáltak az érdeklődőknek. A teljesség igénye nélkül: hallhattunk az FAM szakképzés új szabályozásról és előírásairól, a napelemes rendszerek szabályozásában bevezetett változásokról, valamint a frekvenciaváltós hajtások [...]

További híreink…