Rondó Kft - Szerszám szaküzlet

Gt-Line útmutató szerszámosládákhoz, szerszámoskofferekhez, és szerszámosbőröndökhöz

A GT-Line egy olasz professzionális szerszámtáskákat gyártó cég.  Az 1970-ben alapított cég az elmúlt évtizedek során rengeteg tapasztalatot gyűjtött, és mára híresek a kofferjeik, szerszámosládáik kiváló minőségéről.

A Gt-line nem csak mérnökök számára kínál koffereket, habár a márka GT-LINE vonala a rendelkezik a legszélesebb termékkörrel.  A WORKLINE szakemberek és hobbi barkácsok számára kínál különböző praktikus szerszámtáskákat. @HAND termékek laptopoknak nyújtanak biztonságos tárolást és szállítást. A márka legújabb termékcsaládja az EXPLORER CASES pedig kalandoroknak nyújt teljesen vízálló táskákat, hogy biztonságban tudhassák felszerelésüket a legzordabb körülmények között is.

Mivel a termékcsaládokon belül maguknak a termékeknek is számos különböző tulajdonsága lehet, ezért elkészítettük ezt az útmutatót, hogy minden kedves érdeklődő könnyedén megtalálhassa a számára megfelelő koffert, táskát.

 

GT-LINE   termékcsalád:

Ez a termékcsalád mérnökök és szakemberek számára készült. Széles választékban található szerszámoskoffer, és szerszámosbőrönd melyek fröccsöntött strapabíró HDPE gyantából, alumíniumból vagy bőrből készültek.

Ennél a termékcsaládnál a szerszámoskoffereket, szerszámosbőröndöket különböző kivitelekben vásárolhatók meg. A termékek fantázia nevei mellett rövidítéseket találhatunk.  A következő példán megmutatjuk, hogy ezek mit jelentenek:

ATOMIK WH PEL

Az szó mindig a termék konkrét nevét takarja, pl. Atomik, Bomber, Boxer, Rock Turtle…stb. A WH jelölés pedig egyes modelleknél jelzi, hogy a szerszámoskoffer, vagy szerszámosbőröndnek vannak-e kerekei.  A következő rövidítés már trükkösebb, ugyanis egyes termékeknél ez akár három különböző fajta lehet, azonban minden esetben a koffer, vagy bőrönd belső elrendezését jelöli.

  • PEL: A bőrönd rendezése gumis szerszámtartókkal történik.
  • PSS: A bőrönd rendezése sínes szerszámtartókkal történik.
  • PTS: A bőrönd rendezése zsebes, tasakos szerszámtartókkal történik.

Az oldalunk az egyes modelleknél különböző mini ikonok találhatóak, melyeknek megvan a jelentése:

KorrózióállóKorrózióvédelem: A Gt-Line a táskák fém/alumínium részeit ellátták megfelelő korrózióvédelemmel, így hosszú élettartamot kapva.

ÜtésállóÜtésállóság: A Gt-Line kofferek és bőröndök nagy igénybevételnél is megvédi a benne lévő szerszámokat.

RepülésbiztosRepülőbiztos: Ezzel a jellel ellátott kofferek repülésbiztosak, általában TSA zárral rendelkeznek, és bírják a repülőtéri gyűrődést.

Magas és alacsony hőmérsékletHőmérsékletkülönbség: A Gt-Line egyes termékei jól bírják a nagyon magas, és nagyon alacsony hőmérsékletet, illetve a hőmérsékletingadozást.

CSeppállóCseppállóság: Nem teljesen vízálló modell, de az esőtől megvédi a szerszámokat.

VízállóVízállóság: Ezzel az ikonnal jelölt Gt-line szerszámoskofferek és szerszámosbőröndök akár el is merülhetnek a vízben, tartalmuk akkor is biztonságban van.

WORK-Line termékcsalád:

A Work-Line termékcsalád szakemberek és hobbi barkácsolók számára egyaránt praktikus felszerelés lehet. Könnyű és strapabíró anyagból készült szerszámos táskák és alkatrésztartó  táskák közül lehet választani.

Oldalunk két fajta ikont használunk, hogy az egyes táskák közül könnyebben lehessen választani:

Dokumentumokhoz Dokumentum tartó: A táska, vagy a láda alkalmas dokumentumok, papírok tárolására.

Szerszámokhoz Kéziszerszámtartó: A táska,vagy ládba rendelkezik valamelyik ( PSS, PTS, PEL) kéziszerszámtartó rendszerrel.

Laptoptartó Laptoptartó: A táska, vagy láda rendelkezik olyan rekesszel, amiben biztonságban tudhatja a laptopját.

SzerszámtartóSzerszámgép tárolás: A táskában, vagy ládában vagy olyan  kialakítású rekesz, amiben biztonságosan lehet tárolni a szerszámgépeket.

SzerszámtartóKerekek: A táska, vagy láda kerekkel felszerelt, megkönnyítve szállítást.

DokumentumokhozMobiltartó: Praktikus mobiltartó zseb, táskákon, vagy mellényen.

 

@Hand termékcsoporton belül nincs semmilyen különleges jelölés, a táskák laptoptartó funkcióval rendelkeznek.

Az Explorer Cases termékcsalád kalandorok számára lett kifejlesztve. Biztonságosan tárolhatunk benne fotós felszerelést, drónt, egyéb felszerelést pl. vadászatokra. Az elnevezésekben  van jelölve, hogy az adott láda üres E  betűvel jelölve sima szivacs esetén nincs jelölés, perforált szivacs esetén a jelölés CV,  extra szivacs esetén  FF, GS jelölés pedig a pisztolytáskát jelöli.

Például:

RED7814.BFF

A RED  a termék neve, a B betű a színt jelenti, FF pedig extra szivacsot. Egy másik példa:

5117 OE

A szám a termék neve, az O betű a színt jeleneti, azaz Orange, az E betű pedig jelöli, hogy üres.

 

Mint látható a jelölések  egyértelműek, és sokat segítenek, hogy milyen típusú szerszámoskofferre, vagy szerszámosbőröndre van szükségünk. Válogasson kedvére termékeink közül, a pótalkatrészek miatt sem kell aggódnia, nálunk azokat is beszerezheti, minden táskánál külön fel vannak tüntetve a hozzá való pótalkatrészek!

Talán ezek még érdekesek lehetnek Ön számára!