Rondó Kft - Szerszám szaküzlet

Benning – a mérések szakértője

1938-ban alapították meg a Benning vállalatot, ami kezdetben villamos gépek és rendszerek javítására specializálódott, így mára Európa egyik vezető szolgáltatója lett, mindenféle elektromos gép szervizelése terén. A javításból eredendően kezdett el a cég mérőeszközöket fejleszteni és gyártani, ennek eredménye a mára már jól ismert DUSPOL és DUSTEST vizsgáló és mérőeszköz. Napjainkban a vállalat különböző mérő – és vizsgálóeszközök széles skálájával rendelkezik, melynek köszönhetően a szakemberek megtalálhatják a számukra megfelelőt. 1954 óta töltőberendezéseket is gyárt.

A vállalat 1964-ben új irány felé fordult, és elkezdett áramellátó rendszereket gyártani. A technológiák fejlődésével nagyobb lett a kereslet az áramellátás és az akkumulátoros tárolású szünetmentes tápegységek iránt.  A Benning OEM tápegységek számos orvosi berendezésben is megtalálhatóak.

Az UPS rendszerek 2007 óta biztosítják, hogy hálózatkiesés esetén minden megfelelően működjön.

2012 óta targoncák számára gyártanak akkumulátorokat, illetve 2018-ban beléptek az elektromos járművek piacára, nagy teljesítményű töltőmodulokkal, rendszerekkel.

A Benning név garantálja a termékek magas minőségét, pontosságát. Válogasson kedvére a készületünkből!

Talán ezek még érdekesek lehetnek Ön számára!