Rondó Kft - Szerszám szaküzlet

Heti akció 2020.01.24.

Még csak most jön  a tél java, a benti kellemes hőmérsékletről gondoskodik a Master B3ECA hősugárzó.

Fűtőteljesítmény: 1,5-3 kW 5.160-10.320 Btu/h 1.290-2.580 Kcal/h 1-es kapcsolóállás: OFF 2-es kapcsolóállás: ventilátor 3-es kapcsolóállás: 1,5 kW 4-es kapcsolóállás: 3 kW Max áramfelvétel: 14,5 A Védettségi szint: IPX4 Feszültség: 230/50 V/Hz Légszállítás: 280 m3/h Termosztát: normál tartozék Termosztát beállítási tartomány: 5-35 °C   Méret (HxSZxM): 29x28x43 cm Nettó súly: 6 kg Bruttó súly: 7 kg
Fűtőszálak és ventilátor:
A tervezés során is a hatékonyság volt a fő szempont, ezért különös figyelmet fordítottak a fűtőszálak elhelyezésére és méretezésére, a ventilátor műszaki paramétereire és a felhasznált anyagokra is.
A MASTER elektromos fűtőberendezések nem fújnak olyan forró levegőt, mint például egy hajszárító.  Ez nem jelenti azt, hogy az elektromos fűtőberendezés rossz, vagy hogy nem működik megfelelően. Ennek megvan az oka, mégpedig az, hogy a fűtőberendezések biztonságosan üzemeljenek és élettartamuk is jóval hosszabb legyen. A ventilátor nagy mennyiségű levegőt szállít, amit a fűtőszálaknak kell felmelegíteniük. Üzemelés közben a rozsdamentes acél fűtőszálak nem izzanak vörösen, viszont így az élettartamuk jóval hosszabb. Másrészt ezáltal egyenletesebb hőmérséklet eloszlás érhető el egy helyiségben. Ennek köszönhetően a fűtőberendezés akár egész nap folyamatosan üzemeltethető biztonságosan.

FIGYELMEZTETÉSEK!

  • Nem szabad a fűtőberendezést kikapcsolni a kábeldugasz az aljzatból való kihúzásával. A berendezést a ventilátornak le kell hűtse. (automatikus utóhűtés)
  • Az egyfázisú, elektromos hőlégfúvók gyári kábelét közvetlenül kell megfelelő hálózathoz csatlakoztatni, hosszabbító használata tilos.
  • A háromfázisú, elektromos hőlégfúvók üzemeltetéséhez a Master által gyártott és forgalmazott tápkábelek használatát javasoljuk.
  • Nem gyári tápkábel használata előtt feltétlenül ellenőriztesse elektromos szakemberrel azt, hogy a tápkábel műszaki paraméterei megfelelnek-e a készülék adattábláján feltüntetett paramétereknek.
  • A készülékek használata előtt minden esetben olvassa el a gépekhez mellékelt használati utasítást.

  MASTER hőlégfúvók garantáltan megbízhatóak és jó hatásfokúak. Messzemenően kielégítik a nemzetközi minőségügyi és biztonsági szabványok előírásait. Azonnal üzembe helyezhetőek, telepítést nem igényelnek, mobil kivitelüknek köszönhetően mindig a szükséges helyen üzemeltethetőek. MASTER B3,3ECA elektromos hőlégfúvó   Fűtőteljesítmény: 1,65 / 3,3  kW  Légszállítás: Áramfelvétel: Feszültség: 280 m³/h 14,5  230/50  V/Hz Ka talógus Kiválasztási segédlet (hőlégfúvó, fűtőberendezés)     Főbb jellemzők:   Beépített szobatermosztát Nincs oxigénfogyasztás Füstmentes, szagtalan, páramentes Csak szellőztetés üzemmód Alacsony zajszint Automatikus újraindítás Hővédelemmel ellátott motor Rozsdamentes acél fűtőszálak Túlmelegedés elleni termosztát Szabályozható teljesítmény   1,65/3,3 kW  (230V) Erős, tartós kialakítás   Működés: elektromos hőlégfúvó

 

Talán ezek még érdekesek lehetnek Ön számára!