Rondó Kft - Szakértelem az elektrosztatikában

Rondó Kft

Fontosnak tartjuk a folyamatos szakmai fejlődést, hogy munkánkat magas szinten, ügyfeleink megelégedésére végezzük.

Üzletágak

ESD védelem

Ionizáció

Szerszámkereskedelem

ESD védelem

Elektrosztatikus kisülés elleni megoldások, ESD védett anyagok, eszközök, műszerek, képzések és egyedi termékek gyártása.

Ipari ionizáció

Általunk kínált termékek és ionizátorok segítik az anyagok közti vonzás, valamint a por és szennyeződés lerakódásának elkerülését.

Szerszám szaküzlet

Üzletünkben a kéziszerszámok széles választékán felül elektromos kisgépekkel, valamint munkaruházati termékekkel várjuk.

Elhivatott munkatársaink testre szabott megoldásokat nyújtva garantálják partnereink magas színvonalú kiszolgálását.

Alapítás

A Rondó Kft 1991-ben magyar magánszemélyek által alapított társaság

Kezdetben cégünk profilja az elektronikai gyártóipar eszközökkel, berendezésekkel való kiszolgálása volt, és mind a mai napig ez teszi ki munkánk jelentős részét.

1995-ben történt profilbővítés következtében a villanyszerelési ipart kiszolgálva több olyan német cégnek lettünk disztribútorai, mint a kéziszerszámgyártó Klaus Friedrich GmbH, a mérőműszer-gyártó Benning GmbH, a tárolóeszközt gyártó Dux GmbH, a precíziós csipeszeket gyártó WI-PI, valamint az elektronikai kéziszerszámgyártó OHM GmbH.

A megnövekedett vevői igények hatására jelentősen bővült a kéziszerszám és kisgép értékesítésünk, minek eredményeképp több gyártó kiemelt forgalmazói lettünk. pl. Makita, Bosch, Beta, Unior, Sandvik stb.

2000-ben jelentős változás történt cégünk életében. Az elektronikai ipar felé bővítve termékpalettánkat, kezdtük el ESD termékek forgalmazását, exkluzív képviselőjeként a német ESD termék gyártó Wolfgang Warmbier-nak, valamint az amerikai ipari és elektronikai ionizátor gyártó Simco Company-nak, illetve a TREC Inc.-nek.

2004-ben sikerrel pályáztunk a GKM által kiírt kutatás-fejlesztési pályázatra, melynek eredményei:
• ESD termékek mérésére alkalmas labor létrehozása, mely Magyarországon egyedülálló
• sajátfejlesztésű ESD védett felületek előállítása, valamint
• egyedi igényeket kielégítő ESD bútorok gyártása.
Az ESD termékek forgalmazásában történt dinamikus fejlődés szükségessé tette vevőink gyors, minőségi kiszolgálása érdekében raktárunk, ill. irodaépületünk bővítését.
Új telephelyünk 2005 óta üzemel a Győri Ipari Parkban, amely a kereskedelmi tevékenység mellet a gyártó részlegünknek is helyet ad.

Magasan kvalifikált szakembereink segítik ügyfeleinket szakmai kérdések, problémák megoldásában, melyhez a Magyarországon egyedülálló ESD anyagvizsgáló laboratóriumunk nyújt támogatást. Vállalkozásunk folyamatos fejlődése és az ügyfeleink teljes körű kiszolgálása érdekében célunk, hogy cégünk olyan munkatársakból álljon, akik tudásukkal, kreativitásukkal és tapasztalatukkal elősegítik a tevékenységünk során felmerülő feladatok gyors és hatékony megoldását.

2005-től minden évben megrendezzük a szakmai ESD szimpóziumunkat, melyeken magyar és külföldi (amerikai, japán, német) elismert szakemberek tartanak előadást az elektronikai ipar képviselőinek.

2006-tól, a győri Universitas Kft-vel karöltve, rendszeresen tartunk ESD-koordinátori akkreditált képzéseket, melynek sikeres elvégzését oklevéllel igazoljuk a résztvevőknek.

Az elektrosztatikus feltöltődéssel kapcsolatos gyártási problémák kiküszöbölésre szolgáló megoldások kidolgozásával illetve az ehhez kapcsolódó termékek forgalmazásával foglalkozó üzletágunk megrendelés-állománya az utóbbi időben jelentősen megnövekedett, így mind a gyártási és raktározási mind az irodai terület bővítésére volt szükség.

A 2019. évi fejlesztésnek köszönhetően most már egy 600 négyzetméteres csarnokban zajlik a gyártás, raktárkapacitásunk 1000 négyzetméterre nőtt és mintegy 800 négyzetméternyi irodai terület szolgálja ki a termelést.

Kiemelt partnerünk