Rondó Kft - Szakértelem az elektrosztatikában

Cleanflex Easy ionizációs pisztoly

A Cleanflex Easy levegős ionizátor pisztolyt felületek sztatikus semlegesítésére és tisztítására fejlesztettük. Egyedülálló tulajdonságai nagyon sokoldalúvá teszik felhasználását. Ergonomikus kialakítás, balanszeres csatlakozási pontok, alacsony zajszint és erős fúvóerő jellemzi.

 

A főbb jellemzői:

  • 24V DC tápfeszültség és integrált tápegység

A Cleanflex Easy használathoz 24V- os bemeneti feszültségre van szükség, melyet egy szabványos, M12-es csatlakozón keresztül lehet biztosítani. Nincs szükség nagyfeszültségű kábelre és nagy tápegységre, mint a hagyományos ionizátorok esetében.

  • Könnyű súly

Cleanflex Easy a tartós műanyag háznak és a jól megtervezett súlyelosztásnak köszönhetően egy jól kiegyensúlyozott, kényelmes pisztoly ionizátor.

  • Ergonomikus kialakítás

A markolatot úgy tervezték, hogy nők és férfiak számára egyaránt kényelmes legyen. A puha markolatnak és a fogantyú rögzítésnek köszönhetően kis erő kifejtése is elegendő a használatához.

  • Nem csupán egy ujját terheli

A levegőt áramlását a markolaton kialakított kapcsolóval lehet szabályozni, mely kényelmessé teszi az eszköz használatát. Nem csupán egy ujjra esik az erőhatás, mint a korábbi pisztoly ionizátorok esetén.

  • 70 fokban állítható fúvóka

A fúvóka 4 állásban, 70 fokos szögben állítható, ezzel lehetővé téve a légáram optimális irányának a beállítását, amivel a lehető legjobb tisztítási eredmény lehet elérni.

  • Alacsony zajszint, csökkentett levegő felhasználás és hatékonyabb lefúvás

A fúvóka speciális, levegőerősítési alapelvek szerint történő kialakítása lehetővé teszi a Cleanflex Easy számára kompakt légáram előállítását alacsony zajszint, kevesebb levegőfelhasználás, de még is erőteljesebb lefúvás jellemzi, szemben más ionizátor pisztolyokkal.

Az alábbi linken megtekinthetőek a termék további jellemzői:

Talán ezek még érdekesek lehetnek Ön számára!