Rondó Kft - Szakértelem az ESD védelemben

ESD felmérés

ESD védelmi felmérésünk kiterjed valamennyi munkafázisra, ki- és beszállítási láncra, anyagkezelésre és raktározásra, beléptető rendszerre, a védőberendezésekre, valamint a munkakörnyezetre.

Az elektronikai eszközök gyártása, beépítése, kezelése, szállítása és javítása során kiemelt fontosságú a szabályozatlan töltésképződés megakadályozása.

A helyszíni vizsgálataink alkalmával szakembereink ellenőrzik az ESD szabványoknak és belső előírásoknak való megfelelőséget. Műszeres mérésekkel megvizsgáljuk  többek között az elektrosztatikus térerő- töltés keletkezést, a felületi és földelési ellenállást, a személyi feltöltődést. Szükség esetén a bejárások alkalmával a veszélyeztetett termékek gyártási-, javítási-, logisztikai folyamatának teljes körű ellenőrzését elvégezzük.

Javaslatot teszünk a feltárt hiányosságok megszüntetésére, a szükséges eszközök, berendezések költséghatékony beszerzésére, az ESD rendszer optimális kialakítására. Mindezek eredményeként javulás várható az érintett termékgyártások minőségében, az ügyfelei elégedettségben.

 

Talán ezek még érdekesek lehetnek Ön számára!