Rondó Kft - Szakértelem az ESD védelemben

Érintés nélküli beléptetés

Az EPA területre történő belépés engedélyezése érintés nélkül is megvalósítható a komplex beléptető rendszerünk alkalmazásával. Az elektrosztatikus kisülések elkerülése érdekében, az érzékeny alkatrészek közelében kizárólag megfelelő személyi védőfelszerelésben tartózkodhatnak a dolgozók. Ennek ellenőrzésére szolgál a PGT120.com ESD teszter, ami képes mérni a csuklópánt és cipő megfelelőségét és az eredménytől függően vezérli a beléptető kaput.

Kivételes helyzetekben szükségessé válhat az érintés nélküli mérés elvégzése. Ebben az esetben is megoldást nyújt a PGT120.com teszterrel működő komplex beléptető rendszerünk, aminek az alkalmazásával biztosítható a kártyás azonosítás és a cipő mérése. Az EPA területre történő belépéskor a dolgozónak csak rá kell állnia a cipőelektródára és a kártyaolvasó egységgel beolvastatnia a kártyáját. A teszter automatikusan elvégzi a szükséges mérést, és amennyiben az értékek megfelelőek, a rendszer nyitókontaktust ad a vezérelni kívánt áteresztő kapunak (ami lehet ajtó, forgóvilla, gyorskapu, lengőajtó, stb.).

Ezáltal kontaktus nélkül biztosíthatóak az elengedhetetlen mérések és kontrolláltan nyomon követhetőek az ellenőrzött területre való belépések, a terminálok adatai tárolódnak.

Az önállóan használt PGT120 teszterek is alkalmasak (DIP kapcsolók megfelelő beállításával) az érintés nélküli mérések elvégzésére és kijelzésére. Azonban a kártyás beléptetés, valamint az értékek számítógépes rendszerben történő rögzítése nem megoldható.

Amennyiben szüksége van fenti megoldás valamelyikére, vagy segítséget szeretne kérni a meglévő tesztereinek a beállításában, ill. beléptető rendszer kialakításában, keresse szakértő kollégáinkat!

Talán ezek még érdekesek lehetnek Ön számára!