Rondó Kft - Szakértelem az ESD védelemben

Antisztatikus munkaruha

Az elektrosztatikus feltöltődés jelentős anyagi károkat okozhat. Ha figyelmen kívül hagyják, akkor komoly minőségi problémákhoz vezethet, amelynek utólagos kiszűrése és javítása gyakran nehézkes és költséges.

Ennek elkerülésére disszipatív, vagy vezetőképes védőfelszereléseket kell alkalmazni, és elengedhetetlen az ESD védelmi intézkedések szigorú betartása.

A gyártási, javítási folyamatok során a megfelelő munkaruházat hiányában olyan észrevehetetlen sztatikus kisülések keletkezhetnek, amelyek károsíthatják az érzékeny elektronikai alkatrészeket. Nem csak a gyártás alkalmával, hanem a csomagolásnál, szállításnál is ügyelni kell az ESD védelemre.

antisztatikus munkaruha

Az érzékeny eszközök védelme miatt szükséges az árnyékoló, antisztatikus munkaruházat viselése. Fontos a megbízható technikai paraméterekkel rendelkező köpenyek, pulóverek, pólók kiválasztása.

antisztatikus ruházat

Az árnyékoló tulajdonság biztosítása érdekében a megfelelő antisztatikus ruházat olyan anyagból készül, ami speciális vezetőképes szálakkal van kiegészítve.

A személyi ESD védelem lényeges eleme a különleges tulajdonságokkal rendelkező lábbeli, ami segít megakadályozni a nem kívánatos feltöltődés elkerülését. Az ESD védett cipők, klumpák, papucsok megfelelő padlózat esetén jó megoldást nyújtanak a töltések elvezetésére.

antisztatikus cipő

Munkatársaink segítenek Önnek kiválasztani az egyedi igényeinek legmegfelelőbb antisztatikus munkaruházatot.

Lépjen kapcsolatba velünk!

Talán ezek még érdekesek lehetnek Ön számára!